Do třetice všeho dobrého.

Tak jsem zase v tom! Pracuji na třetí detektivce, pracovní název je LITERÁRNÍ VRAŽDA.  O čem bude?

Neúspěšná adeptka na post u kriminální policie zjistí, že lektor kurzu kreativního psaní nespáchal sebevraždu, ale byl zavražděn. Hrdinka pátrá po vrahovi, odhaluje skryté vztahy a motivy ostatních účastníků kurzu. Je postavena před těžkou volbu, která obrátí její život naruby.

V příběhu, kromě napínavé zápletky a překvapivých zvratů, chci hledat odpověď na otázky, které mi občas nedají spát. V jaké situaci spácháme činy, které jsme se dopředu rozhodli nikdy neudělat? Jakou cenu musíme zaplatit, když se vzdáme vlastních hodnot?

Tentokrát mám zápletku i její rozuzlení předem připravenou, moc se těším, že mi psaní půjde od ruky. A nebudu tolik škrtat a přepisovat. Držte mi, prosím, palce. A mým blízkým taky, ať to se mnou přežijí. Zajatce neberu!

4 Komentářů

  • Milan Posted 11. 3. 2021 19:46

    .. snad kvůli detektivní invenci kuchyně nezavře 🙂

    • Dita Posted 25. 3. 2021 10:17

      Toho bych se nebála. jen si nejsem jistá, jaké ingredience může obsahovat špajz spisovatelky detektivek … obezřetnost bude na místě :))

  • Helena Posted 3. 4. 2021 9:49

    Obě otázky zní hodně naléhavě. Trochu mě vyprovokovaly k úvaze, za jakých okolností , asi náhle? člověk překročí jisté hranice. Uff.

  • Lenka Mušková Posted 19. 4. 2021 11:15

    Já už se děsně těším. O kuchyni spisovatelky bych starost neměla. Vždycky může přijít ke slovu 100+1 bramborové jídlo 😀

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená * jsou povinná.