Psi by volili Piráty

Mám rád letní podvečery, kdy se moje člověčí smečka sejde na zahradě a kolem grilu se šíří líbezné vůně. Jen kdyby nebylo těch voleb! Kvůli debatám o politice se stále častěji stává, že kotletky jsou vysušené, steaky připálené a hamburgery nedopečené. Přitom my psi, my máme úplně jasno. Psi by volili Piráty. To mám ověřené! V rámci rozsáhlého a odpovědného výzkumu pesemesek vyšlo najevo:

Nadšení pro pirátskou symboliku. Vlajka s kostmi má daleko větší pesappeal než jiné symboly (např. třešně pranic netáhnou).

Oblíbenost stranických představitelů. Pan Bartoš a pan Ferjenčík patří mezi nejchlupatější politiky, což u rodu Canis vzbuzuje přirozené sympatie (pro hlasovali i čínští naháči).

Podpora polyamorie. Nechceme se lidem plést do života, ale my psi ji úspěšně provozujeme již desetitisíce let.

Souhlas se zdaněním všeho a všech. Zástupci radikálně orientovaných plemen a zejména kříženci požadují zavedení poplatku z nevlastnictví psa.

Uprchlíka do každé domácnosti. Vstřícnost k migrantům vyplývá z jednoduchého faktu – více lidí na venčení, drbání za uchem a jiné psí slasti. Od zostřeného konkurenčního boje o naši přízeň si slibujme nejen více pozornosti, ale i více pamlsků. Apelujeme na doplnění azylového procesu o důslednou kontrolu kladného vztahu ke psům.

Očkování a digitalizace. My psi jsme až na nečetné výjimky očkováni a očipováni. Co je dobré pro nás, musí být vhodné i pro naše páníčky.

Z uvedených zjištění vyplývá, že psi chtějí změnu. Vládní politika je vepsí a od mnohých ústavních činitelů by pes kůrku nevzal. Vyzýváme naše milované páníčky a paničky – vraťte nám budoucnost, volte Piráty!

Oskar de Bouvier, vlastní packou

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená * jsou povinná.